OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Pristupanjem internetskoj stranici www.klara.hr pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internetske stranice. Podaci dani na uvid isključivo se odnose u svrhu informiranja.

 

AUTORSKA PRAVA

Kompletan sadržaj stranice www.klara.hr isključivo je u vlasništvu dioničkog društva Zagrebačke pekarne d.d. te se svako uzimanje (kopiranje) sadržaja u komercijalne svrhe, bez prethodnog odobrenja odgovornih osoba smatra povredom intelektualnog vlasništva društva.

 

OBJAVA SADRŽAJA

Društvo Zagrebačke pekarne Klara d.d. zadržava apsolutno pravo u svakom trenutku mijenjati sadržaj stranice www.klara.hr bez prethodne najave. Objavljeni materijali u svakom trenutku mogu biti ukinuti (obrisani) sa internetske stranice. Broj proizvoda objavljen na stranici ne mora nužno predstavljati konačan broj proizvoda s kojim društvo raspolaže u svom asortimanu (popis ukupnog asortimana, uz suglasnost predstavnika društva, može biti dostupan na upit). Deklaracije i objavljene fotografije proizvoda podložne su izmjenama i realno ne moraju odgovarati prikazu na web stranici. Za provjeru ispravnosti objavljenog sadržaja na stranici te u slučaju eventualnih pitanja direktno ili indirektno vezanih za poslovanje društva, molimo obratiti se upitom na marketing@klara.hr.

 

OBRASCI NA WEBU

Ispunjavanjem obrasca o zaposlenju Zagrebačke pekarne Klara d.d. nisu obavezne odgovoriti na svaku pristiglu zamolbu za posao. Kandidati će biti kontaktirati isključivo u trenutku kada se otvori novo radno mjesto, do tog trenutka svi ispunjeni obrasci biti će pohranjeni u bazi i raspoređeni prema opisu traženog radnog mjesta.